کد خبر: 1290292
تاریخ انتشار: ۱۹ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۳:۰۰
همان‌طور که شاهد آن هستیم، مطمئناً [برنده جایزه صلح نوبل]افرادی هستند که در غزه بسیار [بر بقا]تلاش می‌کنند. در غزه، پدران و مادران از کودکان آسیب‌دیده نگهداری می‌کنند. این وضع، شبیه به ژاپن ۸۰ سال پیش است
جوان آنلاین: اطلاعاتی که یک مؤسسه صهیونیستی بر پایه مستندات موجود از نظامیان این رژیم منتشر کرده، حاکی از این است که با وجود انکار صهیونیست‌ها، نظامیان اشغالگر از همان آغاز حمله به غزه، با کشتار بی‌امان و تخریب گسترده زیرساخت‌ها و زمین‌های کشاورزی، در پی تبدیل این باریکه به محلی غیرقابل سکونت، مانند شهر هیروشیما پس از حمله اتمی امریکا به این شهر بوده‌اند. 
 
اواسط اکتبر ۲۰۲۴ در شرایطی که یک سال از نسل‌کشی صهیونیست‌ها در باریکه غزه سپری شده بود، توشیوکی میماکی، رهبر سازمان نیهون هیدانکیو و نماینده بازماندگان حمله اتمی امریکا پس از اینکه به عنوان برنده جایزه صلح نوبل معرفی شد، مردم غزه را با بازماندگان بمباران اتمی در هیروشیما مقایسه کرد و در این مورد به خبرنگاران گفت: «همان‌طور که شاهد آن هستیم، مطمئناً [برنده جایزه صلح نوبل]افرادی هستند که در غزه بسیار [بر بقا]تلاش می‌کنند. در غزه، پدران و مادران از کودکان آسیب‌دیده نگهداری می‌کنند. این وضع، شبیه به ژاپن ۸۰ سال پیش است.» در آن زمان، سفیر رژیم صهیونیستی در ژاپن، این مقایسه را ظالمانه و بی‌پایه و بی‌اساس خواند و حتی آن را تحریف تاریخ و نوعی بی‌احترامی به قربانیان دانست. ولی حالا پس از گذشت شش ماه از اظهارنظر توشیکی میماکی و موضع‌گیری سفیر صهیونیست‌ها، سازمان حقوق بشری موسوم به «شکستن سکوت» که گروهی از سربازان سابق رژیم صهیونیستی آن را تأسیس کرده‌اند، اظهارات سربازان ارتش این رژیم را که پس از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ در عملیات نظامی در نوار غزه شرکت کرده‌اند، روایت و تشریح کرد که چگونه ارتش اشغالگر در همان روز‌های آغازین عملیات خود در غزه، این منطقه را به هیروشیمای دوم بدل کرد. این سازمان در گزارشی با استناد به شهادت‌های سربازانی که در نوار غزه خدمت و در عملیات منطقه حائل شرکت کرده‌اند، جزئیاتی از روش‌هایی را که نیرو‌های صهیونیستی برای باز کردن آنچه آن را «منطقه قتل» در اطراف غزه نامیده‌اند، از طریق تخریب زمین‌های کشاورزی و تخلیه کامل محله‌های مسکونی در این منطقه، به کار گرفته‌اند، فاش کرد. در این گزارش به نقل از یک سرباز ذخیره که در نیروی زرهی رژیم صهیونیستی خدمت می‌کرد، آمده است: «در واقع، ما همه چیز را نابود می‌کردیم. همه چیز اعم از ساختمان و تأسیسات.» سرباز دیگری افزود: «منطقه «مانند هیروشیما» به نظر می‌رسید.» 
 
 تیراندازی هدفمند به فلسطینیان
یکی از این سربازان در واحد مهندسی جنگی، از شوکی صحبت کرد که به هنگام مشاهده ویرانی ناشی از اولین بمباران منطقه شمالی غزه دچارش شده بود، وقتی که این واحد برای اولین بار عملیات پاکسازی را انجام داد. او گفت: «این فراتر از واقعیت بود، حتی قبل از اینکه ما خانه‌ها را هنگام ورودمان تخریب کنیم. غیرواقعی به نظر می‌رسید، انگار در صحنه یک فیلم حضور دارم.» همچنین، سربازان صهیونیست، با خاک یکسان کردن اراضی کشاورزی از جمله درختان زیتون، جالیز‌های بادمجان و تخریب مناطق و تأسیسات صنعتی از جمله کارخانه کوکاکولا و شرکت صنعتی دارویی را روایت کردند. یکی از آنها به یک منطقه صنعتی عظیم و کارخانه‌های بزرگی که به توده‌ای از آوار و بتن شکسته تبدیل شده بودند، اشاره کرد. این گزارش همچنین حاکی از آن است که ارتش اشغالگر معتقد بود که بسیاری از ساختمان‌هایی که تخریب شده‌اند، توسط حماس مورد استفاده قرار می‌گرفته‌اند. اما بسیاری از تأسیسات دیگر که هیچ ارتباطی با هیچ یک از این موارد نداشتند، تخریب شدند. حتی به فلسطینی‌ها اجازه داده نشد وارد منطقه شوند و اگر هم تلاش می‌کردند، وارد شوند با تیراندازی نیرو‌های صهیونیستی مواجه می‌شدند. نکته حائز اهمیت این است که درگیری تایع قوانین خاصی نیست و نوع عملکرد تا حد زیادی به فرماندهان میدانی بستگی دارد. 
 
 تخریب گسترده ساختمان‌ها و زمین‌های کشاورزی
منطقه حائل تا دسامبر ۲۰۲۴ به عمق بین ۸۰۰ تا ۱۵۰۰ متر داخل غزه گسترش یافت و نیرو‌های صهیونیستی از آن زمان تاکنون برای گسترش بیشتر آن تلاش کرده‌اند. رژیم صهیونیستی مدعی است منطقه حائل اطراف غزه برای جلوگیری از تکرار حمله ۷ اکتبر ۲۰۲۳ که توسط افراد مسلح حماس انجام شد، ضروری است. این افراد از طریق منطقه حائلی که قبلاً ۳۰۰ متر عمق داشت، برای حمله به تعدادی از شهرک‌های صهیونیستی اطراف نوار غزه نفوذ کردند. در مورد منطقه قتل، در این گزارش به نقل از یکی از فرماندهان نیروی زرهی رژیم صهیونیستی آمده است که منطقه مرزی منطقه قتل است. این منطقه، در سطح پایین‌تری قرار داشته و یک زمین پست است و ارتش دید کاملی به آن دارد. سربازان صهیونیستی که اواخر ۲۰۲۳ پس از ورود مستقیم نیرو‌های صهیونیستی به غزه و حتی اوایل ۲۰۲۴ در این باریکه خدمت کرده‌اند، فاش کردند که در مراحل اولیه گسترش منطقه قتل، از بولدوزر‌ها و حفار‌های سنگین در کنار هزاران مین و مواد منفجره برای تخریب حدود ۳ هزار و ۵۰۰ ساختمان و نیز مناطق کشاورزی و صنعتی که می‌توانستند مناطق حیاتی در بازسازی غزه پس از جنگ باشند، استفاده شد. پیش از این هم یک گزارش جداگانه از سوی سازمان حقوق بشری صهیونیستی «جیشاه- مسلک» منتشر شد که در آن به تخریب حدود ۳۵درصد از زمین‌های کشاورزی در غزه که اکثر آنها اطراف غزه قرار دارند، اشاره شده است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار